Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 31. 3. do 7. 4. 2024

Mimořádná kostelní sbírka – v neděli 7. dubna bude mimořádná sbírka na vybavení nově zrekonstruovaného Salesiánského centra v Pardubicích.

Farní pouť do Kutné Hory – se uskuteční v sobotu 13. dubna. Cílem je nejen poznat krásné město a gotické chrámy, ale i být spolu a společně něco prožít. Proto se snažíme, aby pouť byla vhodná i pro rodiny s dětmi a zájemci se mohli zúčastnit třeba pouze části programu. Je možné cestovat osobním autem nebo využít společného autobusu. Vzhledem k „půlmaratonu“ bude nástup jinak než obvykle. Autobus bude odjíždět z autobusové zastávky - terminál B č. 18 na hlavním nádraží v 7:00. Vzhledem k organizaci prohlídek a oběda je nutné, aby se všichni přihlásili do 4. dubna na farních stránkách nebo vhozením řádně vyplněné přihlášky do krabiček v kostele sv. Bartoloměje a sv. Jana Křtitele. Program a bližší informace najdete ve zpravodaji farnosti č. 2, na webových stránkách farnosti a na nástěnkách. 

LDN Rybitví – mše svatá bude sloužena ve středu 3. dubna v 13:15.

Zápis do 1. třídy ZŠ NOE – bude probíhat ve středu 3. dubna. Bližší informace naleznete na webových stránkách školy NOE.

Svátost smíření – v pátek 5. dubna v kostele sv. Bartoloměje do 16:00 do 18:00.

Modlitby za kněze – v pátek 5. dubna v kostele sv. Bartoloměje od 17:00.

Večeřadlo Panny Marie – v sobotu 6. dubna v kostele sv. Jana Křtitele od 7:00.

Ohlášky za Salesiánský klub 

-    Víkend pro mládež 14+, v termínu 12. 4. – 14. 4.
-    Scholička s přespáním, v termínu 13. 4. – 14. 4.
-    Bylo zpuštěno přihlašování na letní tábory. Všechny informace najdete na webu. Přihlašování probíhá přes aplikaci IS Domeček, kterou znáte z víkendovek.