Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 15. 10. do 22. 10. 2023

Adorace za účastníky kurzu Alfa - každý čtvrtek od 18:45 do 20:30 v kostele sv. Bartoloměje bude probíhat tichá adorace za účastníky kurzu Alfa. Zapsat se můžete do seznamu na webových stránkách nebo v kostele na stolku, abychom měli jistotu, že se v kostele vždy bude někdo modlit.

Jak dobrovolníci pomáhají lidem na Ukrajině? – 20. října v 17:00 jste zváni do Kalyny – Komunitního uprchlického centra na setkání s dobrovolníky ze spolku Cesty pomoci z.s.. Kapacita míst je omezena. Na přednášku je nutné se přihlásit. Více na letáčku na nástěnce.

Úklid kostela sv. Bartoloměje – v pátek 20. října proběhne pravidelný úklid kostela sv. Bartoloměje. Sraz před zákristií je v 8:00. Pracovní pomůcky a prostředky jsou zajištěny. 

Bohoslužba ve Svítkově – mimořádně nebude sloužena mše svatá v sobotu 21. října v 16:30 v kapli ve Svítkově.

Přenos nedělní bohoslužby do rádia ČR – v neděli 22. října bude mše svatá v 9:00 v kostele sv. Bartoloměje přenášena do rádia Českého rozhlasu.

Sbírka na Papežská misijní díla – v neděli 22. října při všech bohoslužbách.

Zpravodaje farnosti č. 6 – vychází v neděli 22. října.

Nepřítomnost duchovních – příští týden nebudou z důvodu dovolené či exercicií přítomni ve farnosti P. Tomáš Kvasnička a P. Piotr Antkiewicz.

Stolní kalendář 2024 – v kostele na stolečku jsou k zakoupení stolní kalendáře pro rok 2024. Cena je 89 Kč.

Víkend pro kluky od 11 let se koná 20. – 22. října na Míčově. Bližší informace naleznete na stránkách salesiánského střediska a na plakátcích.