Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 11. 2. do 18. 2. 2024

Zpravodaj farnosti č. 1 – vychází v neděli 11. února.

Popeleční středa – ve středu 14. února. Je to den přísného postu. Kromě obvyklých středečních mší svatých bude ještě sloužena mše svatá v 18:00 v kostele sv. Bartoloměje. Při všech bohoslužbách bude udělován popelec.

Svátost smíření na Popeleční středu - od 17:00 do 19:30 bude možnost přistoupit v kostele sv. Bartoloměje ke svátosti smíření (i během mše svaté).

Pobožnost křížové cesty – v pátek 16. února v 17:30 v kostele sv. Bartoloměje bude křížovou cestu moderovat mládež a ministranti. Rozpis jednotlivých pobožností naleznete na nástěnkách.

Postní brožurky – pro rozjímání na každý den v postní době jsou na stolečku v našich kostelích k dispozici brožurky. Cena brožurky je 45 Kč

Oblastní setkání charismatické obnovy – v sobotu 17. února v Hradci Králové v Novém Adalbertinu. Na setkání je nutné se přihlásit. Bližší informace naleznete na plakátcích a webových stránkách Biskupství královehradeckého.

Přijetí katechumenů – v neděli 18. února v 9:00 při mši svaté v kostele sv. Bartoloměje budou katechumeni přijati mezi čekatele křtu.

Příprava k prvnímu svatému přijímání – v neděli 18. února od 15:00 na farním sále bude první setkání dětí, které jsou přihlášeny na přípravu k prvnímu svatému přijímání.

Postní duchovní obnova – se bude konat v sobotu 24. února od 15:00 na faře. Letošním přednášejícím je P. Jan Linhart. Téma přednášky je „Zkoušky víry“.
Farní návštěva vinného sklípku v Dolních Bojanovicích – návštěva vinného sklípku Antonína Blažka v pátek 1. března večer se uskuteční. Kapacita není ještě naplněna a je možné se na tuto akci ještě přihlásit. Přespání zajištěno, doprava vlastními auty. Cena včetně degustace, večeře a noclehu 950 Kč. 

INFORMACE OD SALESIÁNŮ

Nabídka letních táborů - na nástěnce a salesiánském webu je nabídka na letní tábory 2024 pro děti a mládež. 

Víkend pro děvčata 11+ - se koná v termínu 23. – 25. února 2024