Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 4. 2. do 11. 2. 2024

Farní návštěva vinného sklípku v Dolních Bojanovicích – plánujeme návštěvu vinného sklípku Antonína Blažka v pátek 1. března večer. Přespání zajištěno, doprava vlastními auty. Cena včetně degustace, večeře a noclehu 950 Kč. Zájemci se mohou přihlásit na webových stránkách farnosti do 4. února. Kapacita omezena - max. 35 osob + náhradníci. V případě malého zájmu se akce pořádat nebude.

Duchovní obnova pro mladé od 13 let - se bude konat na faře v Rokytnici v Orlických horách v termínu 9. 2. - 11. 2. 2024. V Rokytnici v Orlických horách působí náš bývalý kaplan P. Jakub Brabenec. Přihlásit se můžete do 4. února u Máji Mackové na telefonu 773 834 200.
Setkání seniorů – ve středu 7. února na faře.

Zpravodaj farnosti č. 1 – vychází v neděli 11. února.

Postní duchovní obnova – se bude konat v sobotu 24. února od 15:00 na faře. Letošním přednášejícím je P. Jan Linhart. Téma přednášky je „Zkoušky víry“.

INFORMACE OD SALESIÁNŮ

Nabídka letních táborů - na nástěnce a salesiánském webu je nabídka na letní tábory 2024 pro děti a mládež. 

Potvrzení o darech pro salesiánské centrum - Marie Benáková, která má na starosti péči o dárce jak Centra Don Bosco, tak celého rekonstruovaného salesiánského domu, prosí, aby se ti, kteří na sebe nezanechali žádný kontakt a chtějí potvrzení o daru kvůli daním, ozvali na email benakova@dozivota.cz. Potvrzení ráda vystaví. Za všechny dary moc děkujeme!