Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 5. 11. do 12. 11. 2023

Diecézní kostelní sbírka – v neděli 5. listopadu se bude vybírat v rámci sbírky: Pojištění kostelů a dalších církevních budov.

Svátost nemocných – v neděli 12. listopadu se bude udílet svátost nemocných při všech bohoslužbách v Pardubicích včetně sobotní večerní mše sv. v kostele sv. Jana, bohoslužeb u salesiánů a také v Třebosicích, Rosicích a Mikulovicích. Tuto svátost mohou přijmout starší nebo vážně nemocní lidé, kteří jsou připraveni i svátostí smíření, kterou přijali v blízké době.

Setkání seniorů – ve středu 8. listopadu od 14:30 na faře.

Setkání pastorační rady – ve středu 8. listopadu od 19:00 bude poslední setkání PR v tomto volebním období na faře.

Setkání mládeže - v sobotu 11 listopadu od 18.30 se bude konat na faře spolčenství mládeže 14+.  Hlavní téma setkání: Život ve tmě. Jak vidí svět nevidomí? Hostem bude nevidomý Dominik Rumpik . Více informací naleznete na plakátu, na webových stránkách a facebooku farnosti. Na setkání vás zve otec Piotr a mládež.

Volby do pastorační rady – v neděli 12. listopadu začne 1. kolo voleb do Pastorační rady farnosti – návrh kandidátů.

Adorace za účastníky kurzu Alfa - každý čtvrtek od 18:45 do 20:30 v kostele sv. Bartoloměje bude probíhat tichá adorace za účastníky kurzu Alfa. Zapsat se můžete do seznamu na webových stránkách nebo v kostele na stolku, abychom měli jistotu, že se v kostele vždy bude někdo modlit.

Domov důchodců u Kostelíčka – mše svatá bude sloužena ve čtvrtek 9. listopadu v 15:00.