Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Článek (Večer chval (Worship night) v Pardubicích)

Večer chval (Worship night) v Pardubicích

Dne 1. 12. 2023 se v kulturním domě Dukla v Pardubicích uskuteční křesťanský evangelizační večer Worship Night (večer chval), kterou povede slovenská kapela Espé z projektu Godzone společně s kapelou Gedeon z Projektu ON ve Valašských Kloboukách. 
Worship night je především modlitební setkání, během kterého se chceme společně postavit před Boží tvář, chválit Ho a uctívat za to, kým je. On je toho hoden a v Písmu čteme, že “Bůh přebývá na chválách svého lidu”. Když se scházíme a chválíme, Bůh je uprostřed nás. Tento večer bychom chtěli vyvyšovat jeho Jméno nad Pardubicemi a žehnat všem obyvatelům, farnostem, sborům a také představitelům města. 
Večer je plánován nejen jako modlitební, ale také jako evangelizační. Naší touhou je, aby každý poznal Ježíše Krista a mohl přijmout jeho nabídku spasení. Zazní tam slovo od o. Jana Uhlíře, pozváni budou i další místní kněží a pastoři. 
Worship night bude probíhat od 18:00 do 21:00 hodin, a  je určen pro lidi všech věkových kategorií. V prostorách kulturního domu je místo, kde se dá občerstvit, pro rodiny s malými dětmi bude vyhrazen prostor, kde si děti mohou hrát (hlídání děti nebude zajištěno). 
Vstup je díky podpoře nadačního fondu Credo zdarma. Více informací o programu a průběhu večera bude brzy zveřejněno na stránkách www.credonf.cz 
Srdečně je zván každý, komu hoří srdce pro Ježíše, kdo touží po tom, aby se Pardubice probudily a rozezněly chválou, aby nejen přišel, ale pozval své přátelé a známé, kapacita kulturního domu je velká! 

Za organizační tým Worship night Eva Beranová

Ostatní články

2023