Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Článek (Kurz Alfa)

Kurz Alfa

Zveme vás na kurz Alfa

od čtvrtka 21. září bude probíhat cyklus diskuzních večerů pro všechny, kteří přemýšlí nad duchovním rozměrem svého života, zajímají se o otázky víry a chtějí své myšlenky sdílet s ostatními.

Cyklus diskuzních večerů pro všechny, kteří přemýšlí nad duchovním rozměrem svého života, zajímají se o otázky víry a chtějí své myšlenky sdílet s ostatními. 

Pro koho je Alfa

Zván je každý, kdo přemýšlí o duchovním rozměru svého bytí, o své víře, kdo hledá odpovědi na existenciální otázky a vnímá, že život člověka není náhoda ani samozřejmost.

Kdy a kde se kurz Alfa koná

Kurzy Alfa budou probíhat od září do konce listopadu každý čtvrtek od 19:00 na faře u kostela sv. Bartoloměje (Kostelní 92, Pardubice).

Jak kurz probíhá

Setkání začínají lehkou večeří, která dává účastníkům kurzu příležitost vzájemně se seznámit. Poté vždy následuje promluva na téma večera, na niž navazuje diskuze v menších skupinkách. Při ní má každý účastník možnost vyjádřit svůj názor, na cokoliv se zeptat nebo jen naslouchat ostatním.

Jak se přihlásit

Máte-li zájem se kurzu Alfa zúčastnit, přihlaste se pomocí registrace ZDE nebo na emailu  alfa.farnost.pardubice@gmail.com

Přihlášení není závazné pro celou dobu kurzu, můžete přijít na prvních několik setkání a teprve pak se rozhodnout, zda chcete kurz absolvovat až do konce.

Účast na kurzu je zdarma.

Omlouváme se Vám, ale kapacita přihlášených do kurzu Alfa je v současné době naplněn. Můžete se v současné době přihlásit jako náhradníci. 

Ostatní články

2023