Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Článek (Křesťanský festival)

Křesťanský festival

Pozvánka na Křesťanský Festival 2023


Rádi bychom Vás tímto pozvali na sobotní odpoledne 3. 6. 2023.

V prostorách u Salesiánů bude již tradiční akce pro rodiny, děti, seniory a zkrátka všechny, kteří se chtějí vzájemně pobavit, něco se dovědět a poslechnout si pěkný rozhovor od zajímavého hosta. Nebude chybět ani duchovní slovo a modlitba od našich otců Jana Uhlíře a Jirky Cahy.
Farnost Pardubice a Salesiáni Pardubice Vás zvou na salesiánskou zahradu 3. 6. 2023, od 15:00 hod. na Křesťanský Festival Pardubice. A na co se můžete těšit? Na představení různých společenství, taneční a hudební vystoupení. Pro děti bude aktivní program, který začne scénkou na podiu. Bude zde již také standartně skákací hrad. Dozvíte se novinky od salesiánů a z farnosti od otce Jirky a Jana. 
Hned na začátku uvítáme našeho hosta, který nám představí své knihy a sebe. Jedná se o salesiána a spisovatele Zdeňka Jančaříka z Brna. Je autorem knihy Český bůh: Hovory o historii, víře a ateismu, která vyjde 5. 6. 2023. Z jeho tvorby můžeme vzpomenout Český Don Bosco, Plátno z Turína nebo Žena ať v církvi promluví.
Hvězdou druhé části programu a vrcholem večerního programu bude hudební skupina VEKA – Vesmírná kapela. Je to dnes již velmi známé uskupení mladých, kteří se věnují hudbě a mají opravdu kvalitní hudební produkci zaměřenou na křesťanské písně. Občerstvení zajištěno. Prosíme šikovné kuchařky a kuchaře o napečení slaných a sladkých pochutin. 


Těšíme se, na Vás všechny v sobotu 3. 6. 2023 od 15:00 na Zborovském náměstí. 
Zdeněk Lukavský, Libor Wawrzacz a George

Ostatní články

2023