Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Článek (Pozvání na společné setkání skupinek Modliteb matek)

Pozvání na společné setkání skupinek Modliteb matek

Modlitby matek jsou darem Všemohoucího Boha křesťanským matkám této doby, aby mohly prožívat svoje mateřství v nové radosti a naději.
Ráda bych vás pozvala na setkání všech skupinek Modliteb matek v Pardubicích a okolí, které se uskuteční v neděli 26. listopadu od 18:00 ve farním sále. Pozvání přijala i koordinátorka hnutí MM pro Královehradeckou diecézi paní Markéta Karlíková, která nám poví více o modlitbách maminek a zodpoví naše dotazy či nejasnosti ohledně modlitby, tridua i spirituality hnutí MM.

Ráda bych tímto přizvala nové maminky a babičky v naši farnosti, které by měli zájem se přijít podívat a případně se pak připojit k některé již existující skupince nebo i založit skupinu novou. Skupinky se scházejí v počtu 2-8 maminek nebo babiček, ideálně každý týden ke společné modlitbě za naše děti nebo vnuky. 

Hnutí MM vzniklo v roce 1995 a od té doby se rozšířilo do 122 zemí světa. V naší zemi se v rámci hnutí MM konají národní setkání skupinek MM, dále jsou pravidelně čtyřikrát ročně pořádána modlitební tridua a každou druhou neděli v měsíci vysílá Rádio Proglas společnou modlitbu. Více informací najdete na webových stránkách www.modlitbymatek.cz

za skupinku MM Marta Kohoutková

 

Ostatní články

2023